Mera nyheter

Den här veckan släpper vi även nytt från samarbetet med danska Saseline Sörensen. Det är en snygg biker i vegetabilgarvat skinn. Jackan kommer i både svart och antikbrunt skinn. Surfa in på hemsidan för mer detaljer.
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2015-01-26

Ny kollektion från Roxy

Nästa vecka släpper vi Caroline Roxy´s nya kollektion för Jofama. Jackan "Roxy 2" är en kort bikermodell med mockadetaljer. Modellen är lite rakare än tidigare. Finns i härliga sommarfärger som gult och blått, men även i helsvart.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2015-01-20
 

Julgransplundring

I tisdags hade vi en trevlig sammankomst med hela personalen på Jofama i Malung. Vi åt middag i Niss-Oskar huset i Malung, fastigheten där Jofama´s grundare Niss Oskar Jonsson levde. Hans barnbarn Maria har renoverat huset och öppnat upp för allmänheten. Under kvällen fick vi även en guidad rundvandring i hela huset där Maria berättade olika anekdoter. 
 
Vi började kvällen med ett glas mousserande och snittar.
 
 
 
 
 
Här gratulerar vi Lalle på födelsedagen.
 
Vi fick även tillfälle att avtacka Eva som slutat på Jofama.
 
 
 
Rundvandring i huset. Här är paret Niss-Jonssons sovrum vackert renoverat i originalstuk.
 
Oskars berömda kontor. Härifrån ser man över till Jofa-fastighen tvärs över vägen.
 
Baren i källaren
 
 
 
 
Jan Elfström, 2015-01-15
 

London calling

En kollektion har knappt hunnit landa i butik och vi är redan i full fart med att hämta inspiration inför skapandet av vår 2016. Just nu är våra designers Emelie och Ingela i London för att kicka igång skapande processen.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2015-01-08 

Vårnytt

Nu är det dags att skriva 2015 i våra almanackor och för vår del innebär det presentation av en helt ny kollektion. Vi håller redan på att skicka ut de första modellerna ur vårkollektionen. Här kommer en massa spännande jackor i härliga vårfärger. Besök gärna vår uppdaterade hemsida för skön vårinspiration :)
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2015-01-07
 

RSS 2.0