Hudson

Norska toppmodellen Andreas Eriksen syns i Bubblerooms senaste reklamkampanj med jackan "Hudson" från Jofama´s vårkollektion.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2015-02-26

Film från modemässan

Här kommer en kort filmsekvens från förra mässan i Köpenhamn där Kristine Ullebö presenterade sin kollektion första gången för butiksinköparna. Filmen gjord av Johan Ståhlberg.
 
  
 
 
 
Jan Elfström, 2015-02-24

Gult

I väntan på våren visar Linda Hallberg och Caroline Roxy upp en av nyheterna från #jofamabyroxy.
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2015-02-19
 

Tove Styrke

Vackra Tove Styrke stylad av Emma Elvin i senaste Styleby. #jofama
 
 
 
Jan Elfström, 2015-02-17
 

Melodifestivalen

I lördags körde programledarna Sanna Nielsen och Robin Paulsson en uppmärksammad mellanakt i kvällens deltävling som SVT sände direkt från Malmö. Duon framför låten "Åkarp" där Sanna bär jackan "Kristine 1" från Jofamas samarbete med norska bloggerskan Kristine Ullebö. 
  

 

 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2015-02-16

Minglet

Den här fina bilden har fotografen Peter Ortvik från Frontface tagit på Jofama-teamet under mingelfesten som Modecenter ordnade förra veckan.
 
Trevlig helg på er !
 
 
 
 
Jan Elfström, 2015-02-13

Modevecka Stockholm

Den här veckan råder febril aktivitet på Stockholm Modecenter. Inköpare från hela landet är här för att kolla in höstens kommande modetrender. I torsdags var det mingel med modevisning och underhållning efter arbetsdagens slut. Jofama-gänget fick sällskap av de skönsjungande tjejerna från gruppen Timoteij.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2015-02-07
 

Mässdags

Nu har införsäljningen inför hösten 2015 dragit igång på allvar. Mässan i Köpenhamn pågår för fullt. Nästa vecka startar modeveckorna i Oslo och Stockholm igång. Hela teamet finns representerade på Bella Center i Köpenhamn. Här ser vi designteamet på plats i vår monter.
 
Kristine Ullebö, Emelie Knuts, Ingela Lundin och Caroline Roxy
 
 
Jan Elfström, 2015-02-01
 

Årets företag

I torsdags mottog Jofama priset "Årets Företag" på Stjärngalan i Borlänge. Peter Eriksson och Fredrik Mellgren var på plats för att ta emot utmärkelsen. Vi tackar ödmjukt Dalarna Business samt juryn för det prestigefulla priset. Tack även till hela vår fantastiska personal som gör detta möjligt!!!
 

Jofama AB

Genom ett skickligt ledarskap med miljömässigt och socialt ansvar har produktportföljen och ekonomin utvecklats. Kombinationen av funktionalitet, kvalitet och mode har gjort företaget till en vinnare!

 
Foto: Håkan Olsén / Dalarna Business
 
 
Jan Elfström, 2015-02-01

RSS 2.0