Silver-Stina

Igår hyllades den trefaldiga silvermedaljören Stina Nilsson för sina framgångar under skid-VM i Falun tidigare i år. Kommunen hade anordnat en mottagning för malungstjejen i Grönlandsparken, där det bl. a. bjöds på underhållning av Johan Eriksson och tal av kommunstyrelsens ordförande och representant från Malungs IF Skidor. Jofamas designteam, representerade av Emelie och Marika, var upp på scenen och överlämnade en specialsydd jacka i silverskinn. 
 
 
Foto: Anders Mojanis, www.dt.se
 
 
 
 
 
SVT Dalarna var på plats och filmade eventet. Se deras inslag här.
  
 
 
 
Jan Elfström, 2015-04-29

Träffa Kristine Ullebö i Oslo

Nu på lördag 25 april har alla fans tillfälle att träffa Kristine Ullebö. Hon kommer att medverka på ett event hos MQ, Grensen 13 i Oslo mellan kl 13-15. Det kommer att bjudas både dryck och DJ under eventet, där hon visar upp sin nya kollektion för Jofama. Alla är välkomnma!
 
Jofama by Kristine Ullebö - S/S2015
 
 
Jan Elfström, 2015-04-22
 

Eric Saade

I fredags hade Eric Saade turnépremiär i Helsingborg. Här ser vi honom med röd/vit skinnjacka från Jofama. Modell Robin från vårens kollektion.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2015-04-21

Lets Dance

Vår kära samarbetspartner Marie Serneholt dansar som en gudinna. Ikväll är det dags igen... Semifinal av TV4:s Lets Dance. Glöm inte att rösta på Marie ikväll.
 
Marie bär här jackan "Brooklyn" från kollektionen hon designade för Jofama AW14.
 
 
Jan Elfström, 2015-04-17
 

Utförsäljning

Nu är det återigen dags för säsongens utförsäljning på Stockholm Modecenter. Nästa helg 18-19 april håller hela Modecenter öppet för allmänheten. Massor av varumärken säljer då ut sina provkollektioner till kanonpriser.
 
Huset håller öppet följande tider:
Lördag 18 april, kl 10-16
Söndag 19 april, kl 11-15
 
Ta bussen eller Saltsjöbanan till Järla Sjö.
 
Hos Jofama går det bra att betala med kort.
 
Välkomna!!!
 
 
 
 
Jan Elfström, 2015-04-10

Sälenweekend

För några veckor sedan gjorde jag en intervju för magasinet "Sälenweekend" i samband med deras stora skinnspecial. Här är resultatet:
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2015-04-08
 

RSS 2.0