Omslag

Programledaren Doreen Månsson pryder omslaget på Hyundai´s kundtidning Aha!. Här ser vi henne med jackan "Roxy" från vårt samarbete med bloggaren Caroline Roxy.
 
 
 
Jan Elfström, 2014-09-26

Jofama i TV4

I onsdags pratade stylisten Niklas Berlind höstmode på TV4:s Nyhetsmorgon. Här visar han bland annat mockafavoriten "King 2" från vårt samarbete med tidningen King Magazine. Den härligt värmande mocka-bikern finns ute i butik nu i både svart och navy.
  
 
 
Jan Elfström, 2014-09-19

Nytt i Darins garderob

Darin har uppdaterat sin garderob med en ny skinnjacka. På bilden ser vi modell "Cole" i svart vegetabilgarvad lammnappa. Modellen släpps i Jofamas vårkollektion 2015.
 
Bild från Instagram: @darinofficial
 
 
Jan Elfström, 2014-09-14

Finsk skönhet

Den finska bloggaren Vilma Peltonen har förälskat sig i jackan "Saseline" som vi nyligen släppte. Jackan är designad av danska Saseline Sörensen för Jofama. Kolla in Vilmas fina bilder på Cosmopolitan-bloggen genom att klicka HÄR.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-09-08

Höstens måste

Det börjar visa sig vilken som är höstens stora favoritjacka hos tjejerna. Jackan "Roxy", som är framtagen av Caroline Roxy verkar bli säsongens måste-jacka. Här ser vi en kort filmsnutt när Carro var med oss i Köpenhamn för att visa upp sin egendesignade jacka.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-09-01

RSS 2.0