Asien-trip

Har tillbringat de senaste 10 dagarna på resande fot. Jag har varit i både Indien och Kina för att kolla upp pågående produktion av höstens nyheter, som kommer att finnas ute i butik i augusti. Har även hittat en massa spännande nyheter som vi kommer att kunna se längre fram.
 
Lite bilder från livet utanför skinnvärlden.
 
Den lokala fruktmarknaden i en by utanför Shanghai
 
Igår åkte jag cykeltaxi utanför Hangzhou.
 
Sista natten i Shanghai bodde jag i den 88 våningar höga skrapan (till vänster i bild).
 
 
Jan Elfström, 2014-05-28
 
 
 

DJ-kungar

I lördags spelade Dimitri Vangelis & Wyman inför jättepublik på "Size in the Park" i Kungsträdgården. Båda killarna sågs klädda med jackor från Jofama.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-05-24
 

King 100 Mäktigaste

I fredags var det dags för den årliga 100-festen, där tidningen King utser de 100 mäktigaste inom svenskt herrmode.
 
Plats 62 knycktes av Jofama, ett pris som jag ödmjukt delar med alla mina kompetenta kollegor. Kul att vi även i år blev uppmärksammade på 100-listan. 
 
 
Vi hade en fantastiskt trevlig kväll på Operaterassen i Stockholm. Arrangörerna bjöd frikostigt på bubbel och tilltugg, samtidigt som deras DJ såg till att ingen stod stilla under kvällen.
 
Under kvällen hann jag även mingla runt med pinglorna Marie Serneholt och Caroline Roxy, som båda gjort egna kollektioner för Jofama.
 
 
 
 
Första priset kammades hem av H&M´s designchef Andreas Löwenstam. Här får han blommor av King´s chefredaktör Per Nilsson. Stort grattis !!
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-05-18
 

REACH

Vi har precis genomgått en utbildning inom "REACH för textil och läder". Kursen informerade bl.a. om vilka krav som ställs på varuimportörer gällande användning av kemiska tillsatser i kläder. Intressant och nyttig information, som vi kommer att ha nytta av.
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-05-12

Finaldags

Ikväll är det finaldags i årets upplaga av "Let´s Dance" i TV4. Kvar i tävlingen är de här två herrarna: Benjamin Ingrosso och Steffo Törnquist. Båda är här stylade med svarta skinnjackor från Jofama, modell "Jeffrey".
 
Lycka till i kväll grabbar !!
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-05-09

Eurovision Song Contest

Igår sändes första uttagningen av ESC från Köpenhamn. Svenska bidraget framfört av Sanna Nielsen gick som väntat vidare till finalen på lördag. Fjolårsvinnaren Emmelie de Forest öppnade programmet med att guida tv-tittarna runt om i Danmark. Hon värmde sig med bruna mockajackan "Jodie" från Jofama.
 
Här några klipp från hennes Instagram de senaste dagarna:
 
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-05-07

Tips om tävling

Nu kan vi tipsa om en utlottning, där bloggaren och stylisten Damla lottar ut en Marie Paris-jacka som använts vid en plåtning av finska sångerskan Krista Siegfrids. Jackan som lottas ut är i svart/vit och storlek 34.
För att tävla, kika in på Damlas blogg hos Vecko Revyn:
 
 
 
 
Lycka till !!!
 
 
Jan Elfström, 2014-05-05
 

RSS 2.0