Marie Brooklyn

Efter en härlig varm sommar är det strax dags för lansering av höstens alla nyheter. Här ser vi en filmsekvens från plåtningen av Marie Serneholts senaste jacka Brooklyn. Jackan kommer ut i butik 20 augusti.
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-07-31

Nu dansar vi

Igår drog Dansbandsveckan igång här i Malung. Traditionsenligt anordnas en av Sveriges största dansevenemang under vecka 29. Detta startades igår upp med dansbandsbranschens egen gala "Guldklaven".
 
Både Casper i Arvingarna och Elisa Lindström mottog fina priser på galan igår. De hann även med ett besök hos Jofama tidigare under dagen.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-07-14

Jofama by Saseline

Om drygt en månad släpper vi höstens kollektion. En av nyheterna är samarbetet med danska Saseline Sörensen. Hon är en modeintresserad kvinna med bakgrund inom musikbranschen. Saseline älskar stil och design och är en av "Fashionistorna" som ofta sitter på front row när modehusen har visningar i Köpenhamn. Förra året lanserade hon sin egen hudvårdsserie Sasé.
 
Saselines jacka i samarbete med Jofama är gjord i tunnaste lammskinnen och kommer i färgerna svart och rött. Finns i butik från mitten av augusti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-07-03

RSS 2.0