Roxy is here

Idag har vi Caroline Roxy på plats i vår monter här i Köpenhamn för att visa sin egenhändigt designade jacka för Jofama. Denna bikerpärla släpper vi i butik i augusti.
 
 
 
Jan Elfström, 2014-01-31
 

Mellotider

Melodifestivalaktuella Martin Stenmarck besökte vårt showroom tidigare i veckan. Här ser vi honom tillsammans med Sofia Wistam som stylar honom under tävlingen.
 
 
 
Jan Elfström, 2014-01-31
 

Mässdags

Då var det återigen dags för säsongens mässor. Köpenhamn är först ut för vår del. Vi ställer ut höstens alla nyheter på Bella Center under torsdag-söndag. Imorgon kommer Marie Serneholt att vara på plats för att visa sin nya kollektion. Under fredagen kommer vi att få träffa två nya "Jofama-ansikten". Det är svenska top-bloggerskan Caroline Roxy samt danska musik- och tv-profilen Saseline Sörensen som visar upp sina egenhändigt designade Jofama Rookie-kollektioner.
 
På måndag fortsätter aktiviteterna på Modecenter i Stockholm, samt vid våra showroom i Oslo och Helsingfors.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-01-29
 

Mästare i snöskoter

Förra året tog Daniel Bodin guld i snöskoterklassens freestyle vid X-Games i Aspen, Colorado. På grund av en skada i foten fick världsmästaren i år nöja sig med att sitta i SVT:s "Vinterstudion" och kommentera årets skotertävlingar.
 
Ovan ser vi Daniel utanför SVT-huset med svarta bikerjackan "Eddie" från Jofama A/W-14.
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-01-27

Hälsning från Los Angeles

Darin postade idag en Instagram-bild från Kalifornien, där han var snyggt klädd i nya vårjackan från vårt senaste samarbete med King. Jackan kommer ut i butik nästa vecka.
 
 
 
Jan Elfström, 2014-01-24
 

Finsk blogg

Här ser vi den vackra finska tjejen Anna Vanhanen som driver bloggen Mungolife med "Marie Paris" från Marie Serneholts senaste kollektion.
 
 
 
Jan Elfström, 2014-01-24

Ta en titt!

Rekommenderar varmt att ni bläddrar i senaste numret av King. Stort specialnummer om vårens alla skinnjackor. Du blir garanterat inspirerad !
 
 
 
Nedan ett axplock med bilder av Jofama-jackor som syns i tidningen:
 
 
Jan Elfström, 2014-01-23
 
 

Omslag

Idag släpptes mässutgåvan av danska TÖJ, modebranschens största facktidning. På omslaget kan vi se svenska superbloggaren Caroline Roxy. Vi kan nu släppa den glada nyheten att hon är aktuell med en egen designad skinnjacka för Jofama, som vi lanserar i augusti. Mer information kommer senare, men vi kan avslöja att hon bär sin egen design på detta omslag:)
 
#jofamabyroxy
 
 
 
 
Foto: Linnea Frank
 
 
Håll utkik efter den här labeln senare i höst:
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-01-21
 
 

Modemåsten

Förra veckan tipsade Aftonbladet Söndag om vårens modemåsten. Mockavästen "Nancy" från Jofama är en av tidningens favoriter.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-01-20
 

Releasefest

Igår invigdes King´s nyöppnade pop-up store på Sturegallerian i Stockholm. Lokalen fylldes snabbt av mingelsugna besökare, som bjöds på underhållning av Kings egen DJ samt dricka. Man kunde även se nya kollektionen och förbeställa sin favorit. Butiken kommer att ha öppet den närmaste veckan. Alla storlekar finns att prova om man vill titta förbi. Första veckan i februari, kommer även kollektionen att finnas i utvalda butiker runt om i Norden.
 
 
 
 
 
 
 
 
Klicka HÄR för att se mer bilder från King´s egen mingelfotograf Karina Ljungdahl.
 
 
 
Jan Elfström, 2014-01-17
 

Kungligt

Vi har blivit omskrivna i senaste numret av Svensk Damtidning med anledning av mockajackan som kronprinsessan Victoria bar förra säsongen. Kul att hon valde Jofama !
 
 
 
 
Nedan klipp från Svensk Damtidning, juni 2013:
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-01-15

Grattis Kenza !!

Vi gratulerar Kenza som fortsätter kamma hem fina utmärkelser. Igår fick hon priset på Stylight Fashion Blogger Awards 2014 i Berlin. Hon vann kategorin "Most Influential Fashion Blog".
 
Stort Grattis !!!
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-01-14
 

Marie Paris

Det var många positiva reaktioner efter Marie Serneholts direktsändning av Bingolotto igår. Den vackra Marie hade stylat sig med röda skinnjackan "Marie Paris" från hennes kommande vårkollektion. Jackan släpps i butik inom ett par veckor.
 
#jofamabymarieserneholt
 
 
 
 
Klicka nedan om ni missade gårdagens sändning av Bingolotto:
  
 
 
Gillar ni jackan "Marie Paris", kan ni välja mellan helsvart, svart/vit, kolafärgad eller röd.
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-01-13
 

Ny hemsida

Nu börjar vårens jackor trilla in på vårt lager. Nästa vecka kan ni se de första härliga nyheterna ute i butikerna. Först ut är Marie Serneholts nya vårkollektion, med bl a en bomberjacka i nylon samt hennes nya bikerjacka "Paris".
 
Surfa in på vår uppdaterade hemsida och kolla igenom hela kollektionen.
 
 
 
JOFAMA.COM/FASHION
 
 
 
Jan Elfström, 2014-01-08
 

Release av King X Jofama

Nu är det snart dags.... i januari lanserar vi det nya samarbetet med KING MAGAZINE. Tidningens chefredaktör Per Nilsson och modechef Claes Juhlin har varit med och tagit fram säsongens skinnjacka för killarna. Jackan görs i både mocka och nappa. Kommer att finnas i butiker runt om i Norden från 20 januari.
 
Torsdagen den 16 januari har ni chansen att komma på deras releasefest och mingla med Per och Claes samt testa jackan i deras pop-up butik i Sturegallerian. Butiken håller öppet mellan kl 18-21.
 
Antalet platser till eventet är begränsat. Anmälan kan endast ske via King´s hemsida.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-01-06
 

RSS 2.0