Elle Norge

Många gillar vårens nya skinnbyxa "Kelly" från Jofama. Här ser vi ett modejobb som norska Elle gjort, där de lyft fram den guldfärgade varianten.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-02-24
 

Alcazar

I lördags kunde vi se Alcazar gå vidare till stora finalen av Melodifestivalen. Under repet i Ö-vik sågs både Andreas och Tess bära kläder från Jofama S/S-14.
 
Andreas bär bomberjackan "Rob" och Tess glänser med guldbyxorna "Kelly".
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-02-24
 

Hitlist

Allvädersjackan "Signe" är en av vårens nyheterna från Jofama. Den har hamnat på tidningen Solo´s Hitlist. Jackan görs i både khaki-grönt samt svart vaxad canvas.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-02-20

Oscar Zia

Igår var det Oscar Zia´s tur att ta hem en biljett till stora finalen av Melodifestivalen senare i vår. Han gick vidare direkt med låten "Yes we can" i gårdagens deltävling som sändes från Göteborg.
 
 
Ovan ser vi den populäre artisten med blå mockajacka från samarbetet #kingxjofama. Jackan släpptes i butik för några veckor sedan, och kommer troligtvis att bli säsongens "måste-jacka".
 
 
 
Jan Elfström, 2014-02-16
 

Labero-jackan

Många har väntat på den... Nu är den äntligen ute i butik, jackan som vi tog fram till trollkonstnären Joe Labero´s krogshow. 
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-02-13
 
 

Populär byxa

Även danska Femina har uppmärksammat vår senaste skinnbyxa, modell "Kelly".
 
 
Byxan finns ute i butik nu och kostar 2495 kr.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-02-13

StyleMag

Vi har bläddrat i senaste numret av norska StyleMag och hittat två snygga modejobb med skinn från Jofama S/S-14.
 
 
 
Ovan: svarta skinnbyxor "Kelly"
 
 
Ovan: svart skinntop i supertunn lammnappa, modell "Grace"
 
 
Jan Elfström, 2014-02-11 

Martin Stenmarck

Här kommer mer från Melodifestivalen...
 
Martin Stenmarck tävlade också i gårdagens delfinal från Linköping. Han gick vidare till andra chansen med låten "När änglarna går hem", som han framförde med svarta jackan från kollektionen "Jofama in collaboration with Joe Labero". Jackan var omarbetad av stylisten Sofia Wistam.
 
Vi önskar honom lycka till i andra chansen !
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-02-09
 

Sanna Nielsen

Igår säkrade Sanna Nielsen en finalplats till årets upplaga av Melodifestivalen. Vi gratulerar den vackra och begåvade artisten till framgångarna.
 
Nedan ser vi henne med oxblodsfärgade jackan "Retro Woman" från Jofama.
 
 
Vi är glada att hon valt att bära jackan "Marie Biker" från kollektionen Jofama by Marie Serneholt på hennes senaste singelomslag "Undo".
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-02-09
 
 
 

Paris & Roxy

Igår tittade Daniel Paris förbi vårt showroom för att kolla in höstens nyheter. Här ser vi honom tillsammans med Caroline Roxy.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-02-08

Full rulle

Modeveckan pågår som bekant på Stockholms Modecenter denna veckan. Här är några mingelbilder från vårt showroom tagna under gårdagen.
 
Modereportrarna Niklas Berglind och Emma Danielsson omringar Marie Serneholt.
 
Marie försöker fixa kameran och jag verkar vara helt sysslolös.
 
Modellen och mässvärdinnan Melina Halldin testar Roxy-jackan.
Foto: Peter Ortvik, frontface.se 
 
 
Jan Elfström, 2014-02-07
 
 
 

Tjockare än vatten

Förra måndagen var det premiär av SVT:s nya dramaserie "Tjockare än vatten". I en av huvudrollerna ser vi Björn Bengtsson. Om ni kollat på serien har ni säkert sett en brun skinnjacka som blivit favorit i programmet. Jackan är modell "Charles" från Jofama.
 
Björn Bengtsson (t.v) med jackan Charles.
 
 
 
Jan Elfström, 2014-02-04

Modecenter

Idag öppnade Stockholm Modecenter portarna och drog igång säsongens inköpsvecka. Alla husets utställare är nu redo att visa upp kommande höstkollektion. Vi står här redo att ta emot kunder med ett nystajlat showroom. Under veckan kommer även Marie Serneholt och Caroline Roxy hit för att hjälpa oss.
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-02-03

Jofama by Saseline

I höst släpper vi en jacka designad av danska Saseline Sörensen. Här ser vi henne i montern på CIFF-mässan i Köpenhamn, där hon stolt visar upp sin nya design. Igår köade danska bloggare o nyfikna kunder för att se hennes nya jacka.
 
 
 
Jan Elfström, 2014-02-01
 

I vimlet

Vackra Sofia Wistam minglade runt på veckans premiär av Flashdance, här iklädd khakifärgad bomberjacka från Jofama by Marie Serneholt.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-02-01
 

RSS 2.0