Jofama-weekend

Här kommer en bildbomb från helgens Jofama staff-party i Stockholm. På fredag morgon kastade vi oss på en buss till huvudstaden för att hänga på båten M/S Molly som ligger vid Strandvägen. Där intog vi gillbuffé och en massa gott att dricka under tiden båten puttrade runt i vikarna kring Drottningholms slott. Därefter öppnades badtunna och bastu. De som inte tillhörde kategorin "badkrukor" tog sig även ett svalkande dopp i Mälaren.
 
På lördagen åt vi lunch på Rosendals Trädgård ute på Djurgården. Kvällen avslutades med en god middag på hotellet Elite Marina Tower vid Saltsjöqvarn. Vi passade även på att tacka av vår danska kollega Bjarne Andersen under middagen. Bl a fick han en fin skinnväst dekorerad med nyckelringar, som är hans största intresse (vid sidan av jobbet).
 
Tack alla inblandade för en skön weekend !!!
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-08-26
 

Dagens Industri

I onsdags blev vi ordentligt uppmärksammade i Dagens Industri. Deras reporter Ida Thunberg besökte vårt huvudkontor i Malung tidigare i juni. Resultatet ser ni nedan. Klicka HÄR för att få hela artikeln uppförstorad.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-08-22

Fortsatt samarbete med King

En av vårens succéjackor för killarna var modellen som vi tagit fram i samarbete med modemagazinet KING. Förra veckan släpptes uppföljaren på samarbetet "King 2". En skön pilotmodell i mocka med fuskpäls i body och på krage. Finns i både marinblå och svart mocka. Båda varianterna har svart päls.
#kingxjofama
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-08-19
 

Timoteij på besök

Förra veckan hade vi besök i vårt showroom av de trevliga tjejerna från gruppen Timoteij. Här skålar de med bubbel samtidigt som de testar nya höstkläder från Jofama.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-08-18

M/S Molly

I onsdags ordnade vi ett litet mingel på båten M/S Molly som ligger vid Strandvägen i Stockholm. Vi bjöd på snittar och bubbel samtidigt som Stockholm bjöd på vackert väder. Stämningen var på topp !!. 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-08-15
 

Malungs skinnhistoria

Tipsar om en sida där ni kan läsa om Malungs imponerande skinnhistoria. Det är otroligt många företag har funnits här genom åren och varit en viktig näring för vår bygd. Sidan framtagen av Hans Öjes, som har sina rötter inom skinnbranschen.
 
Klicka här för att komma till sidan.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-08-12

Fashion week Stockholm

Idag har vi slagit upp portarna till vårt showroom på Modecenter i Stockholm. Här visar vi också upp vårens alla nyheter för inköparna från hela Sverige.
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-08-11
 
 

Copenhagen Fair

Just nu pågår den internationella modemässan här i Köpenhamn. Hela Jofama-teamet är på plats tillsammans med våra gästdesigners Caroline Roxy och norska Kristine Ullebö, där vi visar nyheterna inför våren 2015. Imorgon får vi även kärt besök av danska Saseline Sörensen, som också designat en egen skinnjacka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-08-05

Höstens favorit

Nu är det bara dagar kvar tills vi kommer att se höstens favoritjacka ute i butikerna. Modell "Roxy" som är designad av superbloggaren Caroline Roxy kommer snart att finnas ute i butikerna. Här ser vi hur danska Femina har gjort ett modereportage med jackan.
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-08-03
 

Uppdaterad hemsida

Nu ligger höstens alla nyheter uppe på nya hemsidan www.jofama.com/fashion. Välkommen in !!
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-08-01

RSS 2.0