Mässdags

Imorgon börjar säsongens intensiva mässperiod. Här visar vi upp höstens nyheter för alla inköpare. Vi rivstartar med att medverka på två mässor i Köpenhamn. Där kommer hela säljkåren från Sverige, Norge, Finland och Danmark att medverka. På måndag morgon öppnar vi portarna till vårt showroom på Modecenter i Stockhom.
 
*Vision, Köpenhamn, 31 jan - 2 feb, Monter 063
*Bella Center, Köpenhamn, 31 jan-3 feb, Monter C3-007
*Stockholm Modecenter, 4 - 10 feb, Showroom MSR 0.26
 
 
Smakprov från JOFAMA A/W2013:
 
 
 
Jan Elfström, 2013-01-30

2 dagar med Marie !

Den här veckan har vi haft besök av Marie Serneholt på huvudkontoret i Malung. Under tiden har vi hunnit spåna vidare kring hennes nya kollektion för Jofama, som släpps våren 2014. Känns otroligt spännande och kul att Marie vill jobba vidare med oss. 
 
 
 
Ingela, Emelie och Marie sitter och skissar kring nästa års nyheter.
 
Marie hann även inspektera en container som kom in på vårt lager. Dessa jackor skickas sedan direkt ut till våra butiker. I bakgrunden syns vårens succé, korallfärgade "Marie Biker".
 
 
Vi tackar Marie för den här gången, och ser fram emot att möta upp alla våra kunder på mässorna i Köpenhamn och Stockholm, där även Marie kommer att medverka.
 
 
Jan Elfström, 2013-01-30
 
 
 

Vit retro-jacka

Tidningen OM har visat upp Jofama´s Retro Woman i senaste utgåvan. Vårvarianten av klassikern görs i både vitt och svart. Kommer i butik i början av februari.
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-01-26

Fin skyltning

Just nu kör alla Sisters-butiker i Sverige en kampanj med Jofama. Där skyltas bl a Marie Serneholts nya kollektion. 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-01-25

Färger

Dessa färgsprakande nyheter från Marie Serneholts kollektion är nu ute i butik, tillsammans med en massa andra nyheter från Jofama. Håll utkik i din närmaste butik.
 
 
 
Foto: Peter Ortvik, frontface.se
 
 
Jan Elfström, 2013-01-23

Förberedelser

Just nu förbereder vårt designteam våren 2014. Ja, ni läste rätt ! Det är otroligt långa ledtider i branschen, så det gäller att vara ute i tid. Här några av de nya färgerna vi kommer att satsa på till nästa år. Lovar massor av spännande nyheter. Återkommer i ärendet.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-01-22

Leveranser på väg

Nu är vårens nyheter på väg ut i butikerna. Den här veckan skickar vi ut flera av vårens nya modeller, bl. a "Marie Biker" i mocka. Kolla in vår hemsida för en överblick av vårens kollektion. Där finner ni även närmaste återförsäljare under fliken RETAILER.
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-01-17

Norska idrottsgalan

Förra veckan gick norska idrottsgalan av stapeln. Ett gäng idrottsutövare uppträdde under galan. Killarna längst till höger med kläder från Jofama S/S13. Klicka på bilden nedan för att lyssna på låten och se mer av jackorna.
 

 

       Style: Thomas                 Style: Jake
 
 
 
Jan Elfström, 2013-01-15
 

Ny hemsida

Nu är vårens alla nyheter uppdaterade på vår nya hemsida. Kika in på jofama.com/fashion för senaste nytt från Jofama. Där presenterar vi även nya kollektionen från Marie Serneholt. Under fliken RETAILERS hittar du din närmaste återförsäljare.
 
 
 
Sidan funkar bäst i Explorer 9, Firefox eller Chrome.
 
 
Jan Elfström, 2013-01-14

Mer från Elle-galan

Under gårdagens ELLE-gala delade Darin ut pris i kategorin "Årets Modell", som vanns av supermodellen Frida Gustavsson. Darins svarta skinnjacka kommer från Jofama.
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-01-12

Marie - Årets Look

Vi gratulerar vår egen Marie Serneholt, som ikväll fick pris på den prestigefyllda ELLE-galan i kategorin "Årets look". Läs mer om alla vinnare på galan här.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-01-11

Vårnytt

Vårjackorna börjar komma in på lager nu. Bl a kommer den här snygga jackan hem. Skinnet i modell "Tove" har en sliten stonewash-effekt. Kviltningar och broderade fält på axlarna, alla med ljus trådfärg. Denim-kragen är enkelt avtagbar med zip.
 
ELLE:s moderedaktör Emma Elwin bloggade tidigare om favoritjackan, se nedan:
 
 
 
 
Modell "Tove", pris: 2995 SEK
 
 
Jan Elfström, 2013-01-09

Notiser

Nu börjar det surra kring vårt samarbete med Marie Serneholt. Här är några notiser klippta ur tidningarna senaste tiden.
 
Tidningen S:
 
 
 
 
Aftonbladet:
 
 
Jan Elfström, 2013-01-08

Perforerad mocka

Snart släpper vi en kort kraglös jacka med trekvartsärm i perforerad mocka. Modellen heter "Malena" och finns i olivgrönt och puderrosa. Kommer i butik omkring 20 januari. Se klipp från tidningen Amelia, utgåva 2 som utkommer imorgon.
 
 
 
Jan Elfström, 2013-01-02

RSS 2.0