Gott Nytt År

Vill passa på att önska alla ett riktigt gott nytt år. Vi ser fram emot ett mycket spännande 2014. Vårens leveranser är redan på väg hem och om ett par veckor kan ni hitta de senaste nyheterna ute i butikerna runt om i Norden.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-12-31

God Jul !

Vi önskar alla våra läsare en riktigt skön julhelg med denna digitala julhälsning från Jofama-teamet i Malung. 
 
 
 
Istället för julkort och julklappar har vi i år skänkt pengar till Plan Sverige och deras viktiga arbete för att hjälpa de tyfondrabbade invånarna i Filippinerna !
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-12-23

Idolvinnaren

Här kommer några sköna bilder på årets Idol-vinnare Kevin Walker. Jackan han bär heter "Rob" och kommer från Jofama. Den populära bombermodellen är tillverkad i nylon med skinndetaljer. Finns i både svart och army. Släpps i butik slutet av januari. Pris 1795 kr.
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-12-20

Agnes

Vackra Agnes Carlsson är nu aktuell med Julgalan. Tidigare i höst såg vi henne i TV4:s succéprogram "Så Mycket Bättre". Nedan ser vi henne när hon ger järnet på Julgalan. De svarta skinnbyxorna har Jofama specialsytt åt henne.
 
 
 
Foto: Peter Ortvik, Frontface.se
 
 
 
Jan Elfström, 2013-12-15
 

Vinterskrud

Snövit fuskpäls från Jofama. Här ser vi den på Maria Montazami från en plåtning för Magasin Birka.
 
 
Modell "Andrea", fuskpäls från Jofama A/W13, finns ute i butik nu. Pris 2495 kr. Finns i både svart och vitt.
 
 
Jan Elfström, 2013-12-06
 

Expansion i Danmark

Under två dagar har vi haft kick-off för våra nordiska säljare här i Malung. Vi presenterade då kommande höstkollektion, där vi bl a får se några nya spännande samarbeten som vi återkommer till längre fram. Vi kan dock med glädje redan avslöja att danska stjärnan Saseline Sörensen har varit med och designat en egen skinnjacka för Jofama, som vi släpper A/W2014. Klicka här för att läsa notis från danska branschtidningen TÖJ.
 
 
 
Mer bilder kommer längre fram på hennes jackor.
 
 
 
Jan Elfström, 2013-12-05

RSS 2.0