Marie fortsätter

Vi kan nu meddela att Marie Serneholt fortsätter att designa för Jofama även till hösten 2014. Idag har Marie varit uppe i Malung och gått igenom kommande höstmodeller tillsammans med våra designers Ingela och Emelie.
 
Vi är så glada att Marie vill fortsätta vårt lyckade samarbete !!
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-08-28
 
 

Bästa investeringen

Metro Mode´s skribent Martin Hansson tipsar idag om de mest köpvärda skinnjackorna den här hösten. Jofama´s modell "Eddie" har fått stämpeln "Metro Älskar". Jackan finns i butik nu och kostar 3995 kr.
 
 
 
 
 
  
 
 
Jan Elfström, 2013-08-20

Omslagskille

Skådespelaren Matias Varela pryder tidningen King´s omslag i kommande nummer. Här ser vi honom med jackan Maximilian från Jofama.
 
 
 
Jan Elfström, 2013-08-16

Några bilder från mässan i Köpenhamn

Om ett par timmar avslutar vi mässan i Köpenhamn och drar vidare mot Stockholm för att delta på Modeveckan. Vi har fått otroligt fin respons på vår nya kollektion under dagarna på Bella Center i Köpenhamn.
 
Trots Marie´s tighta schema inför premiären av Bingolotto kom hon över till Köpenhamn under torsdagen för att visa upp nya kollektionen för nyfikna kunder. På bilden bär hon jackan "Marie Paris" som kommer i flera färger.
 
Vi är även stolta att kunna presentera ett nytt spännande designsamarbete för killarna. Tidningen King´s chefredaktör Per Nilsson och modechefen Claes Juhlin har tagit fram jackan "King" som släpps i butik i januari. Här tillsammans med assistenten Petter.
 
Jofama´s designteam har fått i uppdrag att ta fram en scenjacka till trollkonstnären Joe Labero, inför hans stundande krogshow som har premiär senare i höst. Den svarta skinnjackan med silvernitar kommer även att ingå i vårkollektionen. Joe var personligen närvarande under fredagen för att visa upp jackan.
 
Vår populära lunchbuffé stod uppdukat alla mässans dagar.
 
 
 
Jan Elfström, 2013-08-11
 

Mässdags

Imorgon drar mässorna inför våren 2014 igång. Först ut är mässan i Köpenhamn, där vi ställer ut på CIFF / Bella Center. Mässan pågår fram till söndag. Därefter tar modeveckorna i Stockholm och Oslo vid.
 
Ovan bild från vår nya monter på mässan i Köpenhamn.
 
 
 
Jan Elfström, 2013-08-07
 

Sommarkrysset

Igår medverkade Magnus Carlsson i TV4:s Sommarkrysset. Showen direksändes från Gröna Lund i Stockholm. Magnus vackra dansare bar vita skinnjackor från Jofama by Marie Serneholt.
 
 
Styling: Mats Carlsson
 
 
Jan Elfström, 2013-08-04
 

Femina

I senaste utgåvan av Femina har stylisterna använt Jofama´s "Retro Woman" i ett modejobb. Här syns jackan i vitt skinn.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-08-03

RSS 2.0