Andreas Carlsson i London

Nu är Andreas Carlssons kollektion för Jofama ute i butik. Här kommer en bild från en TV-inspelning av X Factor som Andreas gjorde i London förra veckan tillsammans med Simon Cowell, Marie Serneholt, Tomas "Orup" Eriksson och Ison McKinley Glasgow. Andreas bär nya jackan Maximilian, som även finns i färgerna rött, lila och grått.Jan Elfström, 2012-03-29


Skinntrender visas i Hong Kong

Nu befinner jag mig i Hong Kong för att besöka den stora skinn- och lädermässan APLF som går av stapeln 28-30 mars. Har precis landat i denna bubblande storstad. Kommer att gå runt på mässan under onsdag och torsdag för att leta nyheter till Jofamas kommande kollektioner.
Mässan hålls årligen i Hong Kong Convention Center, som är den runda byggnaden närmast vattnet på bilden:


Jan Elfström, 2012-03-27


Carola bär Jofama by Kenza

I fredags var det säsongsfinal för The Voice i TV4. I programmet syntes Carola med röda bikerjackan "Kenza 9" från vårens nya kollektion Jofama by Kenza.

Jan Elfström, 2012-03-25

Carey

Jofama-jackan "Carey" har blivit plåtad i Svensk Damtidning den här veckan. Bikerinspirerad jacka som finns i både svart och rött. Ute i butik nu till priset av 2995 kr.


Jan Elfström, 2012-03-23

Biker i Tara

I senaste numret av TARA har stylisten Carina Förne valt ut röda bikerjackan "Kenza 9" från kollektionen Jofama by Kenza med följande motivering:

"MC-jackan är och förblir en favorit - nu i starkt lysande rött".

Jan Elfström, 2012-03-20

Batik-mocka

I kommande nummer av Damernas Värld kan vi se Jofama´s klänning "Corsica". Det är en batikfärgad mockaklänning. Finns i butik nu i färgerna brunt och khaki-grönt. Pris 2495 kr. 

DV:s stylist Fia Tegnér kallar jobbet "Hej Hippie!"


Klänningen finns i två olika färger, se nedan:

Jan Elfström, 2012-03-19


Snygg vårkappa

Den norska tidningen Det Gode Liv har i senaste utgåvan rekommenderat Jofama´s nya trench "Matilda". Finns ute i butik nu.


Jan Elfström, 2012-03-16

Kvarteret Skatan

Imorgon är det premiär för filmen "Kvarteret Skatan reser till Laholm". I rollerna ser vi bl. a. Johan Glans, Vanna Rosenberg, David Batra, Rachel Molin, Klara Zimmergren, Mads Ousdal och Mikael Syrén. Vid inspelningen har teamet använt sig av en del skinnjackor från Jofama. Se back-stage bilder nedan.Jan Elfström, 2012-03-15

Uggla

I fredags sågs Magnus Uggla i TV4:s The Voice Sverige med röda skinnjackan "Maximilian" från kollektionen Andreas Carlsson for Jofama.


Jan Elfström, 2012-03-14

Mer Mello

I dessa Melodifestivaltider passar det bra att lägga upp en till bild på Molly Sandén. Den här bilden är från genrepet i Leksand, där Molly bar jackan "Kenza 9" från Jofama by Kenza.


Bild från SVT.Jan Elfström, 2012-03-13

Vinn Loreens skinnväst

Schlageraktuella Loreen pryder omslaget på senaste numret av tidningen CHIC. Hon är snyggt stylad med orange skinnväst. Modellen heter "Angel" och kommer från Jofama. Finns ute i butik nu i färgerna svart, rött och orange.


Tidningen lottar även ut 10 st västar av den modellen. Vinnaren får välja mellan färgerna svart, rött och orange. Klicka här för att delta i tävlingen.


Jan Elfström, 2012-03-08

Sportsfan

Danska tidningen Sportsfan har i senaste utgåvan skrivit om Jofama´s svarta skjorta "Wayne"

Jan Elfström, 2012-03-07

Länk till ny tävling

Om ni är sugna på fler utmaningar, kan vi tipsa om en utlottning av två produkter från Kenza´s vårkollektion för Jofama. Det är nya jackan "Kenza 9" samt "Kenza Backsack" som ni kan vinna. Tävlingen pågår på Kenza´s Official Fan Blog. Klicka på den här länken för att delta i tävlingen som avslutas 10 mars.

OBS ! Alla kommentarer ska lämnas på Kenza´s Official Fan Blog.
Jan Elfström, 2012-03-06


Omslag Expressen Söndag

Igår kunde vi se Linda Bengtzing pryda omslaget på Expressen Söndag med grön skinnjacka från Jofama. Modellen heter "Angelina".


Jan Elfström, 2012-03-05

Skandinavisk mockafavorit

Jofama´s mockajacka "Kelly" har blivit populär även utanför Sveriges gränser. Här ser vi klipp ur två olika modetidningar i både Norge och Danmark.

Norska tidningen KK:
Danska tidningen Costume:

Jackan är tillverkad i kolafärgad mocka med ljusa nappadetaljer. Finns ute i butik nu och kostar 2495 kr.
Jan Elfström, 2012-03-02

On the catwalk

I samband med pressvisningen på Stockholm Modecenter visades en outfit från kommande höstkollektion Jofama by Kenza. Här ser vi nya jackan "Kenza 10" tillsammans med "Kenza Pants". Mössan heter "Moscow" och är tillverkad av svart fuskpäls.
Här ser vi Kenza´s nya kollektion i sin helhet. Jackan finns i två varianter. Båda är gjorda i svart skinn med olika kragar av fuskpäls. Kollektionen kommer ut i butik i augusti. Jackan kostar 2995 kr.Byxorna är tillverkade i svart stretch-mocka med snygga detaljer av nappa och silver zippar. Byxorna kostar 3995 kr.

Jan Elfström, 2012-03-01


RSS 2.0