Avprovning med Marie

Igår träffade jag Marie Serneholt för en sista genomgång av hennes nya kollektion. Några små justeringar skall göras innan plaggen släpps ut till våra butiker nästa vår.
 
Jag kan lova att det inte bara är Marie som tycker jackorna är jättefina . Den som väntar på något gott...
 
 
Vi avslutade mötet med en trevlig fredags After-work på Nybrogatan 38 tillsammans med hennes kollega Ellen Sandklef.
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-06-30

Marie Serneholt + Jofama

Vi kan nu med stolthet presentera ett nytt spännande designsamarbete. Våren 2013 lanserar vi en kollektion tillsammans med Marie Serneholt.
 
Marie Serneholt är en mångsidig artist, som redan som tonåring slog igenom internationellt med gruppen A-TEENS. I sverige har hon gjort solokarriär och medverkat flera gånger i Melodifestivalen, olika musikaler och julshower. Marie har även jobbat som programledare i flera TV-sändningar, bl a för Melodifestivalen. Dessutom är hon en flitig bloggare hos tidningen ELLE, klicka här för att läsa hennes blogg. I höst kommer vi att se henne som en av fyra jurymedlemmar i TV4:s storsatsning X-Factor.

 
 
-Jag har ett genuint modeintresse, och har länge drömt om att få designa egna kläder. När tillfället dök upp at få ta fram en egen skinnkollektion tillsammans med Jofama, så tvekade jag inte en sekund. Vi har skapat en kollektion som känns jättespännande att lansera, säger Marie Serneholt.
 
Marie Serneholt har tillsammans med Jofama´s kreativa team skapat en minikollektion som känns både trendig och lyxig, bland annat en bikerjacka med spännande detaljer hämtade direkt från racingbanan. Jackan har ljust guldfärgade metalldetaljer och ett exklusivt foder med asiatiskt blommönster. I kollektionen ingår även en bustier med romantiska inslag. Bilderna på kollektionen kommer att släppas senare under hösten, men här kommer några "behind-bilder" från plåtningen som skedde i slutet av maj.
 
 
 
På bilderna ser vi även stylisten Carina Förne och sminkartisten Åsa Östergren. Bakom kameran stod Magnus Ragnvid.
 
Klicka här för att ladda ner fullständig press-release.
 
 
 
 Jan Elfström, 2012-06-25

Trevlig midsommar !

Vi önskar alla våra läsare en trevlig midsommarhelg.
Bild från Skinnarspelet "Den underbara pälsen" som går av stapeln under midsommarhelgen i Malung. Ett bygdespel som spelats sedan 1967. Jan Elfström, 2012-06-21


Strandsatt

Härlig bild från ett modejobb som stylisten Li Svärd Edwall presenterar i Vecko Revyn, nr 7. Mockaklänningen "Florence" med virkad spets i ryggpartiet kommer från Jofama. Finns i butik nu och kostar 1795 kr.

Jan Elfström, 2012-06-19

Pink leather

Förra veckan kunde vi se succé-jackan "Daisy" i danska tidningen Söndag. Omtyckt jacka som tillverkats i de flesta färger, nu senast i en snygg rosa färg.
Jan Elfström, 2012-06-17


Jofamas sommarfest

I tisdags hade Jofama-personalen den årliga sommarfesten. I samband med kick-off för våra säljare samlades hela personalen ute på natursköna Hånäset vid Öjesjön utanför Malung. Den personal som hade rest längst kom från Italien och England, men våra representanter från Finland, Danmark och Norge deltog också. Vi fick en mycket trevlig afton.


Kvällens kock var Jocke Åslund. Den goda maten tillagades i det här rullande köket som han hade tagit med sig bakom bilen. Menyn bestod av enrisrökt helstekt fläskfilé, potatisgratäng, grönsaker och grönpepparsås.


Gissa om det var högljutt när vi satt och käkade...
EM-febern drog igång med en förmatch mellan England och Sverige. Undrar vem som vann ?Jan Elfström, 2012-06-14

Rock of Ages
I veckan hade biofilmen "Rock of Ages" premiär i London. Festfixaren Johan Petré, som även arrangerar den svenska premiären, var närvarande på röda mattan i London.

Här på bilden ser vi honom i tillsammans med Mary J Blige och Malin Åkerman, som båda medverkar i filmen. Johan´s coola petrolblå skinnjacka heter "Johnny" och kommer från svenska Jofama.

De inbjudna vip-gästerna till morgondagens bio-premiär i Stockholm kommer säkerligen att få se mer skinnjackor från Jofama, då kvällens dress-code är "Rock´n roll".

Jan Elfström, 2012-06-13

Cool bikerstil

Det tycker danska tidningen Alt för damerne om Jofama´s bikerjacka "Kelly".Jan Elfström, 2012-06-10


Klippt ur CHIC

I senaste CHIC hittade vi två plagg från Jofama.


Ovan: Röda biker-västen "Angel"


Ovan: Röda skinnshorts från Jofama by Kenza.Jan Elfström, 2012-06-05

Laederbukser

Jofama´s stretchbyxa "Monique" har blivit otroligt populär även i Danmark. Här ett helsidesreportage från tidningen Söndag (Danmarks största kvinnoblad).
Jan Elfström, 2012-06-03

RSS 2.0