Från Liseberg

Igår medverkade Robin Stjernberg (Idol-Robin) i Lotta på Liseberg som sändes i TV4. Kolla in hans svarta skinnjacka !! Det är modell "James" från Jofama, som han pimpat upp med nitar på ena axeln.
 
 
 
   
Jan Elfström, 2012-07-31

Intervju med Marie

Tidningen Svensk Damtidning har i senaste utgåvan intervjuat Marie Serneholt om hennes spännande projekt. Förutom att vara med och designa en kollektion för Jofama, är hon högaktuell i höst som en av jurymedlemmarna i TV4:s X-Factor. Vi väntar också med spänning på hennes kommande singelsläpp.
 
 
 
 
   
Jan Elfström, 2012-07-30

Kenza 3 is back

Idag har vi fått in en laddning av superpopulära jackan "Kenza 3". Jackorna kommer att finnas ute i butik nästa vecka. Den svarta bikern med det blommiga fodret är minst sagt efterlängtad !!!
 
Många butiker har kölistor då upplagan är begränsad. Vi kan dock trösta med att fler inkommer senare i höst, ifall du inte hinner få din favoritjacka ur den här leveransen.
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-07-26

Fin omslagstjej

I senaste numret av Plaza Kvinna ser vi Marie Serneholt pryda omslaget. Självklart är vi jättestolta att Marie valt att inleda ett designsamarbete med Jofama för nästa vår.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-07-23

Full fart i Malung

Dansbandsveckan har nu börjat i Malung. Igår kväll drog den igång med den radiosända Guldklave-galan. Full fart från morgon till kväll, så bloggen kommer att få vila sig lite den här veckan. Klicka här för veckans fullständiga program.
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-07-16

Kenza 9 äntligen här !

Nu kan vi glädja alla som gått och väntat på den omåttligt populära jackan Kenza 9. Den kommer att finnas ute i en del butiker redan under morgondagen. Finns i både svart och rött.
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-07-12

James - killarnas favoritjacka

Jofama´s populära bikerjacka "James" har fått stort utrymme i tidningen Stockholm Fashion Week Magazine. Jackan var den mest sålda herrjackan under våren och kommer i ännu fler färger nästa år. Förutom svart och rött, kommer vi att få se jackan i vitt och grönt.
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-07-10
 

Mingel

I senaste numret av tidningen S kunde vi se en mingelbild på vackra sångerskan Kayo. Här bär hon mockaklänningen "Corsica" från Jofamas vårkollektion. Tillsammans med Jonas Sandström var hon på invigning av Djurgårdens nya Spritmuseum.
 
 
  
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-07-06

Kenza populär även i Danmark

Kenzas produkter gillas även av våra grannar på andra sidan Öresundsbron. Här ser vi klipp från danska tidningen "Vi Unge". Tidningens stylist har här valt Kenza Bag.
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-07-03 

RSS 2.0