Gott Nytt År !

Vi tackar alla våra läsare för det här året, och hoppas att ni fortsätter hänga med oss. Kom även ihåg att länka oss på Instagram: @jofamafashion. GOTT NYTT ÅR !!
 
Bild från samarbetet mellan Jofama och Lars Wallin, hösten 2009. Modell "Kimberly Couture". Foto: Andreas Johansson.
 
 
Jan Elfström, 2012-12-31
 

Mellandagsbesök

Idag har vi haft trevligt besök på kontoret av sångaren Eddie Razaz. Han är aktuell i kommande Melodifestival, där han tävlar i delfinalen som sänds från Skellefteå den 16 februari.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-12-27

God Jul !

Önskar alla läsare en God Jul med detta julkort som tecknaren Börje Dorch gjorde åt Jofa för 30-40 år sedan. Jonssons Fabriker startades i Malung år 1926 av Niss Oskar Jonsson. År 1973 såldes sportverksamheten med namnet Jofa. Skinnverksamheten behölls dock av familjen under namnet Jofama.  
 
Klicka på kortet, så får ni lite historia kring företaget Jofa, vars verksamhet under året har flyttats till Solna. Jofama har dock kvar verksamheten och huvudkontor i ursprungsorten Malung, där 20-talet personer är sysselsatta.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-12-24

Grattis !

Vinnarbilden i tävlingen på Instagram är nu utsedd:
 
  
 
Jan Elfström, 2012-12-23

Darin + Sylvia

Fin avslutning i "Så Mycket Bättre" när Darin och Sylvia Vrethammar sjöng "Strangers In the Night". Båda med Jofama-outfits.
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-12-21

Jultävling

Nu har ni chansen att vara med i utlottningen av Kenza-produkter. Vi kör en tävling på Instagram. Häng med oss där !!!
 
 
OBS ! Det är bara tävlingssvar via Instagram som räknas.
 
 
Jan Elfström, 2012-12-19

Rock This Christmas

För några veckor sedan släppte John Lindberg Trio en julplatta. Här syns två jackor från Jofama, modellerna Retro Man och Brian. 
 
 
 
 
Boka nya skivan hos Ginza och få den signerad & hemskickad fraktfritt!
 
 
Jan Elfström, 2012-12-18

Snart smäller det !

Nu är det bara en månad kvar innan vi släpper vårens stora samarbete. Jofama by Marie Serneholt. Kollektionen består av en bikerjacka i färgerna svart, off-white, grönt och korall. Jackan kommer även i en naturbrun mocka. Dessutom toppas kollektionen av en bustier i svart skinn.
 
Kika in på filmen nedan. Här ser vi hur det gick till när vi plåtade kampanjbilderna med Marie en vacker försommardag i maj. 
 
 
Foto: Magnus Ragnvid
Styling: Carina Förne
Hår och make-up: Åsa Östergren
 
 
 
Jan Elfström, 2012-12-17

Tom Cruise in town

I tisdags var det stor galapremiär för filmen "Jack Reacher" i Stockholm. Filmens huvudrollsinnehavare Tom Cruise och Rosamund Pike var på plats tillsammans med regissören Christopher McQuarrie.
 
 
 
 
Kvällens entrevärd Martin Björk, som även presenterade Tom Cruise i biosalongen, var iklädd svart skinnjacka från Jofama ur kommande kollektion. 
 
X-Factor vinnaren Awa med sin svarta jacka från Jofama by Kenza. Till höger ser vi galans festfixare Johan Petre med oxblodsfärgad skinnjacka från kollektionen som Lars Wallin designat för Jofama.
 
Även Lars Wallin var närvarande. Självklart bar han egenhändigt designad skinnjacka från samarbetet han haft med Jofama.
 
Kenza tillsammans med pojkvännen Alex.
 
Andreas Carlsson, även han gästdesigner hos Jofama, syntes i vimlet.
 
Linda Bengtzing med pälssjal från Jofama runt halsen, tillsammans med Peter som bar upp Jofama´s Retro-Man jacka.
 
Frank Andersson kom till festen iklädd jackan "Brooklyn" från Jofama Retro.
 
Själv hade jag nöjet att se filmen tillsammans med Jofama´s mästerfotograf Magnus Ragnvid.
 
 
 
Jan Elfström, 2012-12-13

En ung 50-åring

Vi gratulerar vår kära designer Ingela Lundin, som fyllde 50 år igår !! I samband med förra veckans kollektionsgenomgång intog hela Jofama-personalen julbord på S:t Olofs Hotell i Malung. När trubaduren Andreas Hedlund sjöng låten "Ingela la la la...." passade vi på att överraska Ingela med bl a en anmälan till Vansbrosimningen samt en specialsydd baddräkt i skinn med lyxiga gulddetaljer.
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-12-12

Så mycket bättre

I lördags kunde vi se Sylvia Vrethammar framföra en jazz-version av Darins låt "Step Up" i TV4:s "Så Mycket Bättre". Hennes svarta skinnblus kommer från kollektionen som Lars Wallin designat för Jofama.
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-12-10

Höstnytt

Under veckan har vi haft visning av nya kollektionen A/W2013. Våra säljare har fått en genomgång av alla kommande nyheter. I fredags träffade jag programledaren och radioprataren Martin Björk, som direkt hittade en favorit bland nya jackorna. Här ser vi honom med modell "Erik", som släpps i butik i augusti nästa år.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-12-09

Instagram

Nu finns vi även på Instagram. Häng med oss dit !!!      @JOFAMAFASHION           
 
 
          
 
Jan Elfström, 2012-12-05

Min stora dag

En jacka och en personlig hälsning från Kenza har förhoppningsvis förgyllt dagen för en ung tjej.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2012-12-03

RSS 2.0