I väntan på Kenza

Missa inte aktiviteten på Åhléns City, Stockholm imorgon fredag, kl 15.00. Då kommer Kenza att befinna sig i Jofama-hörnan på andra våningsplanet.

Lugnet före stormen:

Jan Elfström, 2011-09-29


Omslag Chic

I nya numret av tidningen CHIC ser vi Jofama´s röda skinnbyxa "Monique" på omslaget. I modejobbet fanns även svarta skinnklänningen "Kristen" med.

Jan Elfström, 2011-09-28


Elle´s stilguide

ELLE lyfter fram Jofama´s skinnbyxa "Monique" i senaste utgåvan. Den tunna smidiga byxan är gjord av stretchig lammnappa.
Jan Elfström, 2011-09-27


Mingla med Kenza !

Nu på fredag, den 30:e september, har ni möjlighet att komma och mingla med Kenza på Åhléns City i Stockholm. Kenza kommer att närvara mellan kl 15-18. I Jofama-hörnan kan ni också prova delar av höstens nyheter från våra kollektioner.

Gör som Kenza rekommenderar: Ta på er Kenza-jackorna ni äger och kom dit så försöker vi ta en stor gruppbild på alla ägare av Kenza-jackor.

Jan Elfström, 2011-09-26

Jofama flyger högt

Tidningen KING har uppmärksammat Jofama´s samarbete med japanska jeansmärket Edwin. Vintage-jackorna finns redan ute i många butiker runt om i Europa. Klicka på artikeln längst ner för att få större text. 


 
Jan Elfström, 2011-09-25

Se intervju med Andreas Carlsson

Max Nöje har gjort en intervju med Andreas Carlsson om hans designsamarbete med Jofama. Här kan ni se hela intervjun:
Jan Elfström, 2011-09-23

Veckans vimmelbilder

I veckans utgåva av tidningen S (Stjärnor & Snackisar) hittar vi flera outfits från Jofama på premiärfesternas mingelbilder.

Danny festade loss på Aftonbladets "Rockbjörnen" med jackan "Maximilian" från Andreas Carlssons nya kollektion. På bilden syns han tillsammans med Lasse Berghagen:

Även hårdrockarna från Poodles minglade på Rockbjörnen. Här ser vi sångaren Jakob tillsammans med trummisen Kicken. Kickens svarta jacka heter "Niclas" och kommer från Jofama:

Nyhetsankaret Pia Conde vimlade på Make Up Store´s 15-årsjubileum på Globen Annexet. Här med jackan "Kenza 8" från kollektionen Jofama by Kenza:

Källa: Tidningen S och finest.se
Jan Elfström, 2011-09-21

Leverantörstoppen

I senaste utgåvan av branschtidningen Habit listas de största leverantörerna inom textil- och konfektionsbranschen. Jofama har nu klättrat upp till tionde platsen. Klicka här för en läsbar pdf.Jan Elfström, 2011-09-20

Stylat i Dorian

I senaste numret av Dorian ser vi Jofama´s röda jacka "Dennis" på helsidesbild.


Jan Elfström, 2011-09-19

Agnes rockar

Träffade idag skivaktuella Agnes Carlsson, som i dagarna släpper sin nya singel. På bilden ser vi henne med en av sina favoritjackor - Jofama´s Retro Woman i rött.Jan Elfström, 2011-09-15

Rocky - Ecosoft

En av höstens nyheter för killarna heter Rocky. En svart militärinspirerad rock med löstagbar fårskinnskrage. Vintage-skinnet är vegetabilgarvat och ingår i vår serie av mer miljövänligt framtagna produkter, ECOSOFT.

Tre tunga internationella bloggare har lyft fram jackan. Klicka på klippen för att läsa hela blogginläggen.


CULTURE SHOQ:


LINTCOAT:A CULTIVATED MINDSET:


Jan Elfström, 2011-09-13

Danny bär Jofama

TV-aktuelle Danny Saudeco medverkade förra veckan i premiärprogrammet av TV3:s nya serie Adam Live. Här ser vi Danny med röda skinnjackan "James" från Jofama. Biker-modellen som släpps våren 2012 har avtagbar hoodie.
Den populära jackan görs även i svart med grå hoodie:


Jan Elfström, 2011-09-11

Äntligen ute i butik

Det är många som gått och väntat på den röda retro-jackan från Jofama. Kan trösta alla som är sugna att testa jackan att den kommer att finnas i butik kommande helg. Jackan är en nytillverkning av ett äkta Jofama-original från mitten av 50-talet. Till och med gamla logon används i den här kollektionen.


Jackan finns även i svart. Båda med löstagbar fårskinnskrage. Pris 3495 kr.Igår lyfte Sofis Modes (bilaga till Aftonbladet) chefsstylist Pamela Bellafesta fram jackan bland de senaste trenderna under temat "Mera färg !":

Jan Elfström, 2011-09-08

Varma vidder

Snyggt modejobb från tidningen CHIC, där stylisten Csilla Vincefi Nee stylat höstens hetaste plagg - capen - tillsammans med Jofamas skinnbyxa "Monique".

Jan Elfström, 2011-09-07

Bohemisk höst i Tara

Lägger ut några bilder från ett modejobb som heter "Bohemisk höst" i tidningen Tara.


Oxblodsfärgade kappan "Donna" från Jofama Retro.Mössan "Fancy" i fuskpäls 
Jan Elfström, 2011-09-06


Vinnaren

Vi har nu utsett en vinnare i förra veckans tävling där man kunde vinna en jacka från nya kollektionen Jofama by Kenza.

Vinnaren blev Ida-Linnéa.

Här är hennes motivering till varför hon skulle vilja vinna jackan Kenza 7:

När hög kvalité och proffsig design får råda,
väljer jag Jofama och Kenza, som står för båda.
Så ge mig detta häftiga plagg,
så att jag kan få många heta ragg.


Vi gratulerar vinnaren och tackar samtliga som deltog i tävlingen. Håll utkik i bloggen och på vår Facebook-sida för fler tävlingar framöver.Jan Elfström, 2011-09-05

Tävlingen avslutad

I fredags avslutades tävlingen. Intresset har varit enormt stort. Vi hade nästan 3000 inlägg på bloggen och en massa deltagare på Facebook-sidan.

Kul att så många gillar jackan och vill vara med och tävla.

Vinnaren kommer att presenteras måndagen den 5 september.Jan Elfström, 2011-09-04

Styleby

I senaste numret av STYLEBY ser vi två populära skinnbyxor från Jofama.
Ovan skinnbyxan "Monique" från Jofama i ett av tidningens modejobb.


Ovan ser vi tidningens egen stylist Columbine Smille i "Kenza Tights" från kollektionen Jofama by Kenza.Jan Elfström, 2011-09-01

RSS 2.0