Attitude-mässan

I helgen var det premiär för Attitude mässan i Kista, utanför Stockholm. Många besökare trängdes i Jofama´s monter för att hälsa på Kenza när hon var på visit.
Mässan bjöd även på flera modevisningar. Nedan syns en outfit med nyheter från Jofama by Kenza S/S-2012. Röda bikerjackan "Kenza 9" samt svarta klänningen "Kenza Dress".

Jan Elfström, 2011-11-29

Kenzas outfit

I fredags var Kenza snyggt stylad med bruna capen "Deniz" från Jofama. Capen finns ute i butik nu och kostar 3.495 kr. Läs hela blogginlägget här.Den berömda capen finns även i en svart/vit samt en svart/svart kombination:

Jan Elfström, 2011-11-27

Idol-Moa bär Jofama by Kenza

Igår framförde Moa Lignell låten "Carry You Home" i TV4:s Idol. Hennes svarta skinnbyxor kommer från kollektionen Jofama by Kenza.

Här kan ni lyssna på det känslofyllda framträdandet, tillägnat hennes bror Emil:

Jan Elfström, 2011-11-26

Hemfärd

Efter fem dagars fabriksbesök i Indien, gick resan vidare till Kina, där jag spenderat senaste dagarna för att kolla av vårens produktion. Under veckan har jag bl. a sett tillverkningen av nya kollektionen Jofama by Kenza. Kollektionen består av en detaljrik bikerjacka samt en kort klänning. Färgerna ser ni på bilderna nedan. SVART och RÖTT för hela slanten. Plaggen ligger nu färdiga på fabrik. Skall bara putsas en extra gång, innan de skickas med båt hem till Sverige om en vecka.Nedan ett smakprov på en annan fräsch vårjacka, modell "Kelly", som vår designer Ingela Lundin har skapat. Sandfärgad mockabiker med snygga nappadetaljer. Kolla även in spetsfodret:

Mer färgglada vårnyheter:

Uppdraget i detta spännande land är nu avklarat för den här gången. Nu återstår bara för mig att packa resväskan och kasta mig på flyget hem till Sverige.


Jan Elfström, 2011-11-24


Attitude Stockholm

Missa inte helgens stora event "ATTITUDE STOCKHOLM". Det är nordens största mässa för skönhet, mode och livsstil, som går av stapeln på Kista-mässan.

Öppettider: Lördag 26 nov kl 10-20 och söndag 27 nov kl 10-18.

Jofama kommer att ha en monter på mässan för att visa upp nyheter inför våren 2012. Vi kommer även att ha vissa erbjudanden under mässdagarna. Välkomna !

Mer info om mässan hittar ni här: www.attitudestockholm.comJan Elfström, 2011-11-23

Publicerat i Danmark

Danska tidningen Kik Ind har i senaste utgåvorna publicerat två plagg ur Jofama-kollektionen.

Nedan syns svarta capen "Deniz" från höstens kollektion:
Nedan syns en av jackorna ur kommande vårkollektion, den armygröna mockajackan "Lyon", som blivit utsedd till tidningens favorit:
Jan Elfström, 2011-11-22

Elle Norge

I senaste utgåvan av norska ELLE har stylisterna lyft fram metallic-kavajen "Kate" från Jofama i en plocksida med rubriken iTIDEN:Jan Elfström, 2011-11-21

Idol-Robin gillar Jofama

I fredags kunde vi se Robin Stjernberg i TV4:s Idol 2011 med flera plagg från Jofama. På bilden bär han röd skinnjacka från kommande kollektion "Andreas Carlsson for Jofama". Även de svarta byxorna kommer från Jofama.

Jan Elfström, 2011-11-20


Kenza backstage

Fick precis några sköna bilder av fotografen Magnus Ragnvid Chammon från veckans plåtning med Kenza. På bilderna syns även stylisten Carina Förne (till vänster) och make-up artisten Åsa Östergren (till höger).Jan Elfström, 2011-11-19

Ny säsong - nya bilder

Samtidigt som jag reser runt på våra fabriker och kontrollerar proverna till höstkollektionen 2012 pågår det fotografering av kampanjbilderna. I förrgår plåtades Kenza med hennes nya kollektion Jofama by Kenza, och förra veckan togs de andra bilderna. Vi kommer även att plåta några bilder från höstens nya Retro-kollektion i London.

De fina bilderna är tagna av fotografen Magnus Ragnvid Chammon:

 


Stylingen gjordes av Carina Förne:

Hår och make-up fixades av Åsa Östergren.


Den här fina bilen hade teamet lånat från Kjelle.
Bilderna kommer vi att kunna visa upp här på bloggen lite senare.
Jan Elfström, 2011-11-18


Vinn en jacka !

Kan tipsa om en utlottning på en Jofama-jacka, som pågår på Stil-Robins blogg fram till och med 17 november. Surfa in här om ni vill delta i tävlingen.Jan Elfström, 2011-11-15

Scandic Grand Central

I fredags, 11/11-11, invigdes nya hotellet Scandic Grand Central i Stockholm. Festfixaren Johan Petré höll i trådarna för den påkostade premiärfesten. Läs gärna mer i Petrés blogg här.

De snygga värdinnorna som tog emot gästerna den kyliga fredagskvällen var iklädda Jofama-jackan "Nicole", som ingår i årets höstkollektion.


Scandic´s pampiga lokaler är fräscht renoverade.Under kvällen fick vi även se Petter köra ett framträdande.Själv hade jag trevligt sällskap under kvällen av Katarina Erkes.
(Foto: EERO Bild)


Jan Elfström, 2011-11-15

Rapport från Indien

Jag har nu lämnat höst/vinter-rusket i Sverige för lite jobb på de varmare breddgraderna. Landade i Delhi sent igår natt. Dagen har spenderats på en av våra fabriker. Har bl a kollat upp produktionen av modell "Blake", som är en av vårens storsäljare för killarna. Jackan görs i fyra färger; svart, grått, blått och off-white.

De fina jackorna kommer att finnas ute i butik i mitten av januari. Pris: 3995 kr.


Nöjd inspektör testar den blå varianten.Redo att skickas hem till Jofama.Jan Elfström, 2011-11-14


Idol-outfits

I fredags var det premiär för Idol´s arenaturné. Första stoppet var i Gävle. Jofama hade två outfits med bland idolerna.

Robin bar blå skinnjacka, modell "Ben":
Moa hade skinnbyxor från Jofama by Kenza, "Kenza Tights":

Jan Elfström, 2011-11-13

Imponerande kille

Igår, 11-11-11, kunde vi gratulera vår medarbetare Lars-Göran "Lalle" Eriksson, som hade cyklat 1111 mil sedan årets början. Han uppmärksammades av både Radio Dalarna och lokaltidningarna. Dessutom firade arbetskamraterna på Jofama honom med fika klockan 11.11.

Klicka här för att höra inslaget i P4 Radio Dalarna.

Klicka här för att läsa artikel i Dalarnas Tidningar.
Jan Elfström, 2011-11-12


Vaken radiopratare

I tisdags syntes radioprataren Jakob Öqvist i Kanal 5´s "Vakna med The Voice" iklädd armegröna skinnjackan Steve från Jofama. Jakob är också aktuell som ståuppkomiker samt programledare i Idol Extra på fredagarna.


Jan Elfström, 2011-11-10

Utförsäljning av kollektionsprover

Under kommande helg (12-13 november) har många utställare på Stockholm Modecenter öppet för allmänheten för utförsäljning av kollektionsprover.

Öppettider:
Lördag 12 november, kl 10-16
Söndag 13 november, kl 12-16

Klicka här för att printa ut inbjudan.

Adress:
Gustaf de Lavals Torg 8 (Centralkvarteret), Järla Sjö, Nacka.
Åk gärna Saltsjöbanan från Slussen (hållplats Saltsjö Järla), eller lokalbussarna 404, 409-414 (hållplats Järla Stn).
För mer info: modecenter.se

Jofama finns i Showroom MSR-0.26.

OBS ! Endast kontant betalning.Jan Elfström, 2011-11-09


Café lottar ut en jacka

Rekommenderar att ni kollar in i senaste numret av tidningen Café där ni har chansen att vinna en äkta fårskinnsbomber från Jofama, värde 5.995 kr. Det är modell Kenny som lottas ut bland Café-läsarna. Skicka en insändare till tidningen med konstruktiv kritik, så kanske du utses till månadens insändare, och därmed vinner den varma jackan från Jofama.

OBS ! Tävlingen sköts helt av tidningen CAFÈ, så kontakta dem på något av nedanstående sätt innan den 16 november. Klicka här för att ta ladda sidan som pdf-fil.
Jackan Kenny:Jan Elfström, 2011-11-08


Bakom kulisserna på Idol

I fredags besökte jag Idol-studion som direktsändes från Frihamnen i Stockholm. Hälsade på inne hos stylisterna som hjälper till att klä upp "Idolerna". Rummet var sprängfyllt med kläder och skor. Hittade även en del jackor från Jofama i jättegarderoben.

 
Pamela Bellafesta (i vit blus) är ansvarig för Idol-stylingen. Här ser vi henne med hela styling-staben.I väntan på att sändningen ska börja....
Det är alltid kul när man får se Jofama-jackor på scen. Här är det Idol Extras programledare Martin Björk, som syns i gröna jackan Chris från Jofama.Jan Elfström, 2011-11-07


Desperado

Plaza Kvinna har gjort snygg styling med Jofama´s skinnbyxa Monique i senaste numret.

Jan Elfström, 2011-11-02

Snörebell

DV Mode har stylat en "snö-rebell" i senaste utgåvan. Här används Jofama´s röda skinnbyxor "Monique" i en cool outfit.

Jan Elfström, 2011-11-01

RSS 2.0