Tankarna går till Norge

Idag går våra tankar till befolkningen i grannlandet Norge. Jofama´s verksamhet har pågått där i decennier, med mängder av kollegor och affärskontakter. Vi tänker på er denna dag !

Jan Elfström, 2011-07-23

Plaza Kvinna tipsar

I senaste utgåvan av Plaza Kvinna tipsar tidningens stylist om skinnkavajen "Megan" som kommer i nya kollektionen Lars Wallin for Jofama. Kavajen kommer att finnas i butik i mitten på augusti. Tillverkad i svart lammnappa med stretch. Finns även i marinblå mocka med stretch. Kan fås med knappar i guld eller antiksilver.Jan Elfström, 2011-07-22

Höstens höjdare i Femina

I senaste utgåvan av Femina (nr 8) tipsar stylisten om fuskpälsen "Doris" från Jofama. Finns i tre färger: helsvart, sälskinnsimmitation samt leopardmönstrad som på bilden nedan. Kommer i butik i mitten av augusti. Pris 2.195 kr.


Jan Elfström, 2011-07-18

Online credits

Under veckan har fyra stora bloggare skrivit om Jofama´s samarbete med Edwin. Klicka på bilderna för att komma respektive blogg.SELECTISM:


HIGHSNOBIETY:


LIMITÉ:


RWD:


Jan Elfström, 2011-07-17


Carola sjöng för Kronprinsessan

Igår firades Kronprinsessan Victorias födelsedag traditionsenligt på Öland. På scen sågs bl a Carola framträda med Elvis-låten "Suspicious Minds". Under första framträdandet bar hon svarta skinnjackan Kenza 8, från nya kollektionen Jofama by Kenza. Jackan kommer att finnas i butik i mitten av augusti.Foto: Mikael Fritzon / ScanpixKlicka här för att se hela programmet som direktsändes i SVT igår kväll. Carolas framträdande börjar ca 28 minuter in i programmet.Förstorad bild på jackan:
Jan Elfström, 2011-07-15

Diggiloo

Nu har årets Diggiloo-turné dragit igång. Ronneby var första staden som fick ta del av underhållningen. Turnén kommer att pågå till mitten av augusti. På bilden nedan syns Magnus Carlsson och Charlotte Perrelli i ett Grease-influerat medley. Passande nog bär Magnus jackan Helldriver från Jofama. En äkta skinnpaj från 50-talet. 

Kolla in Magnus blogg för fler bilder från kvällen.

 


Jan Elfström, 2011-07-12

Dagens Industri

I måndags hade vi besök av journalisten Karin Lundbäck samt fotografen Jack Mikrut från tidningen Dagens Industri. Artikeln publicerades i tidningen onsdagen den 6 juli.

Klicka här för att läsa hela artikeln om Jofama.
Jan Elfström, 2011-07-08


EDWIN

Kolla in den här coola filmen med höstens nyheter från jeansmärket EDWIN.

I filmen syns även skinnjackorna Airman och Airwoman som är framtagna i samarbete med Jofama. Detta är Jofama´s originaljackor från mitten av 50-talet. Läs mer om samarbetet här.


I.D.W.P from Edwin Europe on Vimeo.


Ovan: Jackorna Airman och Airwoman
Jan Elfström, 2011-07-05


Resan går vidare

Igår var jag på resande fot i mer än 18 timmar. Landade i Indien imorse kl 2 och var framme på hotellet vid 4-tiden. Hong Kong´s flygplats hade strul med en hel del flygavgångar under gårdagen, så resan tog lite längre tid än planerat.

Vid ankomsten i Chennai började värsta skyfallet. Himlen öppnade sig och man fick springa ut från flygplatsen för att hitta bilen som hämtade mig.

Dagen har tillbringats på en av våra fabriker. Har bl a kollat in jackorna Albert och Natalie, riktigt sköna "skinnpajer" som kommer att finnas i butik från mitten av augusti.

        Albert            NatalieJan Elfström, 2011-07-02

RSS 2.0