Fridas modevecka

Tidningen Frida väljer i varje nummer ut en läsare som får visa hela veckans outfits i tidningen. I nr 13 ser vi en tjej som heter Elin, som får visa sin garderob. Lördagens outfit var bl a stylad med cognacsbrun skinnjacka från Jofama by Kenza.

Jan Elfström, 2010-07-31

Noterat i Gate Report

Tidningen Gate Report, som ges ut till passagerare och besökare på Arlanda flygplats har uppmärksammat vårt fortsatta samarbete med Lars Wallin:
Jan Elfström, 2010-07-26

Freestyle Motocross

Som ni märker går bloggen på halvfart nu under sommaren. Så mycket annat som skall göras hehe... Igår avslutades Dansbandsveckan med en häftig uppvisning i Freestyle Motocross.


På bilden: Daniel Bodin
Foto: Micke Gullstrand

Skotervärldsstjärnan Daniel Bodin , Micke Gullstrand, Martin Ingvarsson och Mats Bengtsson hade en fantastisk show i PD-området, vid Västerdalälven i Malung. Läs mer om showen på DT.

Ni kan även läsa om deras förberedande träningar i Team Jofamas blogg, där våra sponsrade åkare bloggar.
Jan Elfström, 2010-07-25


Nu dansar vi i Malung

Idag drar Dansbandsveckan igång här i Malung. Rekordstort antal besökare väntas till Malung. Redan i går fylldes campingplatserna med danssugna gäster. Varenda grön plätt i Malung kommer att användas som uppställningsplats för husvagnar och tält.

Dessutom firar evenemanget 25-års jubileum i år. Fullständigt program hittar ni på länkarna i inlägget.


Ikväll direktsänder Sveriges Radio P4 Guldklaven från Malung. Det är dansbandsbranschens egen Grammisgala.
Välkomna till Malung och årets festligaste vecka !!!
Jan Elfström, 2010-07-18

"Clark, min Clark"!

Rubriken är ett citat från Magnus Carlssons blogg. Läs hela artikeln här. Kolla gärna in kommentarsfälten också.Jan Elfström, 2010-07-13

Helsida i Plaza Magazine

I senaste Plaza Magazine (nr 7) har stylisten Lars-Fredrik Svedberg gjort ett modejobb som heter "Jaktlycka". Där blev jackan Nika Gold utvald. Jackan är designad av Lars Wallin för Jofama.Foto: Mattias EdwallJackan Nika Gold, designad av Lars Wallin
Jan Elfström, 2010-07-08

Glamours "bästa lista"

I tidningen Glamour´s senaste nummer kan vi se en jacka från Jofama bland favoriterna. Det är den aubergine-färgade jackan "Caren" som blivit plåtad. En av Jofamas mest sålda jackor till hösten. Kommer ut i butik i augusti. Finns även i färgerna Khaki, Navy och Svart. Ca pris 3495 SEK.

Jan Elfström, 2010-07-06

Varmt !!

Stockholm har i helgen bjudit på ett fantastiskt sommarväder. Idag var jag på Djurgården och käkade lunch på Josefinas fantastiska uteservering. Svårt att tro man är i Sverige, när man ser palmerna i bakgrunden.Jan Elfström, 2010-07-04


Hett !

Tidningen Chic hade en notis i utgåva nr 13 om vårt förlängda samarbete med Lars Wallin.Jan Elfström, 2010-07-04

Nyskapande av Lars Wallin

Den här veckan gästas vi av Lars Wallin här i Malung. Vi har gått igenom nya modeller, material och detaljer inför hösten 2011. Jättekul att Lars vill fortsätta sitt samarbete med Jofama.

Igår avslutade vi kvällen med att grilla på min uteplats. Vädergudarna var verkligen på vår sida. Vi satt ute till sent på kvällen.


Ingela, Tinis och LarsJan Elfström, 2010-07-02


Bloggat hos Aftonbladet

Kolla in inlägget som Jonas Hallberg gjort på bloggen Hollywood Glamour, som ligger under Sofis Mode på Aftonbladet. Där får ni en massa "behind-bilder" från senaste plåtningen som han stylade för Jofama vår 2011. Resultatet blev fantastiskt bra !!! Ni kommer att få se mer bilder framöver.

Fotograf var Andreas Johansson. Vi tackar hela ligan för ett fint jobb !!!Jan Elfström, 2010-07-01


RSS 2.0