Kina

I Maj brukar vi alltid besöka Kina och Indien för att bland annat kontrolera produktionen som strax ska skeppas mot Sverige för att finnas i butik i aug/sept.
Vi har även gjort de sista justeringarna på våra säljarprover av SS2017 hos leverantörerna.
 
Den här gången spenderades mest tid hos våran fabrik i Hangzhou, Kina.
 
Mr Wu som äger fabriken är alltid med och har koll på allt.
Han brukar personligen kontrolera och hjälpa alla på fabriken, ifrån mönsterkonstruktören till den som packeterar plaggen.
 
Han ser även till att vi får riktigt god mat under dagarna.
 
Hangzhou är en väldigt vacker plats. Hotellet ligger precis bredvid denna sjön och på andra sidan hotellet finns det massor med shopping och inspiration. Man hittar allt ifrån de stora modemärkena till små lokala märken.
Jag älskar att ta en promenad längs sjön på morgonen. Man kan se allt ifrån detta till dansande par.
Många är väldigt aktiva och måna om sin hälsa i detta land så det brukar vara full aktivitet även om man är ute 06,00 på morgonen.
 
 
 
 
Emelie Knuts, 2016-05-30.

King 100

I fredags anordnade King Magazine en storslagen fest på Operakällaren i Stockholm. Här firades vinnaren av Kings årlista rankning av de 100 mäktigaste inom svenskt herrmode. Jofama är självklart väldigt stolta att ha klättrat till nr 63 på listan. För att se hela listan, klicka här.
 
Trevligt mingel på Operakällaren samt på den vackra gården utanför. 
 
Frikostig bar under hela kvällen.
 
Emma Stjernlöf, brand director på Adidas (kvällens list-etta) tillsammans med King´s chefredaktör Pelle Nilsson.
 
 
Utdrag ur King-100 listan. Klicka här för att se hela listan.
 
 
 
Jan Elfström, 2016-05-23
 
 
 

Plåtning

Idag har vi plåtat den här pärlan tillsammans med en sprillans ny vårkollektion från Jofama. Kollektionen släpps i januari 2017, så bildmaterialet kommer lite längre fram. Fantastiska bilder kan jag utlova.
 
 
 
Jan Elfström, 2016-05-18
 

Skinnbyxor i ESC

Ingen har väl missat den gångna veckans schlagerfeber. Stora delar av Europa och Australien samt delar av USA och Kina har suttit bänkade framför TV:n och kollat in när Måns Zelmerlöw överlämnade pokalen till årets vinnare av Eurovision Song Contest. Över 200 miljoner tv-tittare såg när Ukraina tog hem segern.
 
Programledarduon Petra Mede och Måns har fått stående ovationer för sina insatser. Finalernas mellanakter har också blivit hyllade världen över. I lördagens mellanakt "Love Love Peace Peace" syntes bruna skinnbyxor på de dansande trummisarna. Dessa byxor har designats och sytts av Jofama. Klicka på bilden nedan för att se hela numret.
 
 
 
   
 
 
 
 
I tisdagens öppningsnummer, kunde vi även se Måns framföra segrarlåten 2015 "Heroes". Där bar Måns skinnbyxor som specialdesignats av Jofama. Se hela låten här:
 
 
 
 
 Jan Elfström, 2016-05-16

RSS 2.0