Ny säsong

Nu är våra designers i full gång med att skissa på kollektionen som vi släpper hösten 2016. Kollektionsarbetet började med att Ingela, Emelie och vår nya medarbetare på designavdelningen, Anna Spånberg, åkte till Milano för att dra igång inspirationen för kommande säsong.
 
Designteamet: Emelie, Ingela och nytillskottet Anna Spånberg. Anna har precis tagit examen från den prestigefyllda designskolan Beckmans i Stockholm. Vi hälsar henne varmt välkommen till Jofama och återkommer med mer information längre fram.
 
Vi känner starkt för mocka längre fram. Förra veckan höll vi på att sortera ut de färger som kan vara aktuella för hösten. Varma sköna mockafäger är aldrig fel:)
 
 
 
Nu tar stora delar av gänget semester några veckor, men självklart återkommer vi på bloggen om det händer något av intresse. Önskar alla en härlig sommar!!
 
 
 
Jan Elfström, 2015-06-29

Glad Midsommar!

Önskar alla en rikigt skön midsommarhelg och hoppas att solen visar sig trots dystra väderprognoser för stora delar av landet.
 
 
 

Sommarfest

Här kommer en liten bildbomb från veckans sommarfest. Vi slog på stort och körde på The Great Gatsby tema. Festen hölls i Jofamas grundares hus, BizNiss/Niss Oskar huset i Malung.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2015-06-11
 

Äntligen!

Imorgon är det dags att presentera senaste halvårets skapande från vårt designteam. Äntligen får vi visa upp vårkollektionen 2016 för hela vårt säljteam. Alla bilder är fotade och proverna grundligt genomgångna av Ingela och Emelie.
 
 
Vill inte avslöja för mycket nu, men ingen har väl undgått att det känns som om mockan är på återtåg i modebilden. 
 
Tror ni att våra designers tar semester nu? Nej, absolut inte. På måndag flyger de till Milano för att ladda om inför ännu en ny kollektion.
 
 
 
Jan Elfström, 2015-06-08
 

Herrmodets mäktigaste

Vi är otroligt glada att än en gång få vara med på tidningen King´s lista över svenskt herrmodes 100 mäktigaste. Jofama hamnade på plats 72. Vinnare var ACNE:s vd Mattias Magnusson. 
 
Den otroligt påkostade festen hölls på Operakällaren i Stockholm under påmpa och ståt. Kolla in filmen som King spelade in under kvällen. Tack King för en fantastisk kväll!
 

RSS 2.0