God Jul !

Vi vill passa på att önska alla våra följare en riktigt skön julhelg. I år har vi valt att stötta Lions i södra Indien med en gåva. Dessutom har vi stöttat Barncancerfonden genom att - tillsammans med MQ - medverka i projektet "Give Hope".
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-12-23
 

Nytt samarbete

I mitten av januari är det dags för lansering av vårt senaste designsamarbete. Den här gången presenterar vi en av Norges största bloggare, Kristine Ullebö. Hon har designat en av vårens mest populära jackor. Cool biker med metallnitar på axlarna. Jackan görs i färgerna svart, brun och vit. Mer information kommer.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2014-12-19

Musikvideo

Countrysångerskan Jessica Falk har spelat in en ny musikvideo till låten "Just Do It". Skinnjacka från Jofama by Marie Serneholt.
 
 
  
 
 
 
Jan Elfström, 2014-12-15

Nominerade i Stjärngalan

Jofama har blivit nominerade i kategorin "Årets Företag" vid Dalarna Business utmärkelse Stjärnan. Vinnarna kommer att utses vid Stjärngalan som går av stapeln i Borlänge den 29 januari nästa år.
 
Här är jurygruppens beskrivning av Jofama: 
 
Med en historia som ett av Skandinaviens äldsta och största företag i branschen har företaget varit Malung troget sedan 1926. Kvalité förknippas med företagets produkter oavsett om det är inom mode, mc- eller snöskoterkläder. 
 
 
 
 
 
 
 
Klicka här för att läsa mer om alla nominerade företag.
 
 
 
Jan Elfström, 2014-12-15

Hett i Spanien

Den populära spanska TV-stjärnan Cristina Pedroche har lagt ut bilder när hon bär röda Kenza 9. Superhet tjej i Spanien. Över en miljon följare på Facebook !!!

 
 
 
Jan Elfström, 2014-12-10

Ny säsong

Tiden bara rusar iväg. Igår hade vi kick-off med våra säljare från hela Norden. Vi samlades på Modecenter i Stockholm för att gå igenom nyheterna som vi ska sälja inför hösten 2015. Säljarteamet från Sverige, Norge, Danmark och Finland var nyfiket samlade för att kolla in nyheterna som Ingela och Emelie förberett. Även modemagasinet King´s modechef Claes Juhlin var närvarande för att presentera nya jackan från vårt samarbete med tidningen. Modellerna Alex och Jossan var där och visade upp jackorna. 
 
 
 
 
 
Kvällen avslutades med en utsökt middag på restaurang Le Rouge.
 
 
 
Jan Elfström, 2014-12-05
 

RSS 2.0