Bildbomb från Wasséns

Igår besökte Marie Serneholt butiken Wasséns i Nordstan i Göteborg. Hon träffade fans och skrev autografer när kunderna provade hennes skinnjackor.
 
Klicka här för att se en ordentlig bildbomb från det lyckade eventet.
 
Marie tillsammans med hela ligan från Wasséns
 
 
Marie tillsammans med Jofamas säljare Staffan och hans fru Maj
 
 
Jan Elfström, 2013-03-28

Hong Kong

Skinnmässan i Hong Kong är nu avverkad för den här gången. I två dagar har jag gått igenom de stora mässhallarna som är fyllda med skinn, läder, skor, väskor och tillbehör. En hel del nytt och spännande lär dyka upp i kommande kollektioner. Nu återstår bara att tacka den häftiga staden för den här gången och påbörja den långa resan mot Sverige.
 
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-03-27

Janet Leon

Kolla in sångerskan Janet Leon i senaste Vecko Revyn. Här ser vi henne med svart skinnjacka från Jofama, modell "Michelle".
 
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-03-25

Turkos skinnjacka

Reportage från gårdagens Sofi´s Mode. Stylisten har använt Jofama´s turkosa skinnjacka "Sue" i ett snyggt modejobb.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-03-22

Marie Serneholt i Göteborg

Nästa vecka har ni chansen att träffa Marie Serneholt personligen när hon gästar Wasséns i Göteborg. Hon kommer att vara i deras butik i Nordstan på onsdagen den 27 mars mellan kl 16-18 för att visa upp nya kollektionen för Jofama. Alla är varmt välkomna !!
 
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-03-21

Bråda dagar

Här i Malung råder febril aktivitet i vår designstudio. Ingela och Emelie håller på att färdigställa skisserna till kommande vårkollektion. Många spännande nyheter och härliga färger kan vi lova till nästa vår. Nästa vecka är det dags för stora skinn- och lädermässan i Hong Kong. Ser fram emot att åka dit och kolla in alla nyheter !!
 
 
 
PS ! Ni hänger väl med oss på Instagram @jofamafashion
 
 
 
Jan Elfström, 2013-03-19

Carola

I lördags firade Carola 30 år som artist. Detta gjorde hon med att framföra en upphottad version av låten "Främling" i mellanakten av svenska Melodifestivalen. Stylad med skinnshorts från Jofama by Kenza.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-03-12

Grattis Robin !

Vi gratulerar Robin Stjernberg, som igår tog hem segern i Melodifestivalen på Friends Arena i Stockholm. I maj får han representera Sverige i Eurovision Song Contest. På bilden ser vi Robin med svarta bikerjackan "James" från Jofama.
 
 
 
 
Jan Elfström, 2013-03-10

Expressen på besök

Under modeveckan hade vi besök av Expressens moderedaktör Emma Danielsson. Hon imponerades av Marie Serneholts nya höstkollektion.
 
 
 
Jan Elfström, 2013-03-08

RSS 2.0