Gott Nytt År !

Vi tackar våra läsare för detta år och hälsar er välkomna tillbaka i början av 2012. Ny spännande vårkollektion är på ingång och första jackorna kommer in i början av januari.Jan Elfström, 2011-12-31

God Jul !

Vi på Jofama vill passa på att önska alla våra läsare en riktigt God Jul !!!

För de som vill vara med på årets sista tävling, kan vi rekommendera att ni tittar in på Kenzas Official Fanblog. Där har ni chansen att vinna en jacka från kollektionen Jofama by Kenza under lucka nr 24. Tävlingen avslutas kl 24.00 ikväll, så surfa in här om ni vill delta.


Bild från Kenzas Official Fanblog.


Jofama-bloggen tar lite julledighet, men vi återkommer efter helgen.Jan Elfström, 2011-12-24


Månadens tillbehör

Norska tidningen Henne har listat vinterns mössor av fuskpäls. Jofamas mössa "Fancy", tillverkad i fuskpäls med sälskinnsimmitation är med i stylistens urval.

Jan Elfström, 2011-12-23

Vårnytt från Danmark

Danska tidningen Kik Ind har i senaste utgåvan lagt upp en bild från Jofama´s kommande vårkollektion. Det är sandfärgade mockajackan "Camilla" som syns i artikeln. Jackan kommer ut i butik i slutet på januari.
Jan Elfström, 2011-12-22


Skinnkavaj

Tidningen Daisy har i senaste numret stylat snyggt med svarta skinnkavajen "Elaine" från Jofama.


Jan Elfström, 2011-12-20

Julbrunch för de hemlösa

Igår anordnade Stockholms Stadsmission en mycket uppskattad julbrunch på den anrika restaurangen Kvarnen vid Medborgarplatsen i Stockholm. Kön ringlade lång utanför restaurangen när portarna öppnades och gästerna fick inta maten från den fantastiska buffén. Det var Petré Event som organiserade hela kalaset. När gästerna lämnade fick de med sig en goodie-bag innehållande jackor och underställ från Stadium, handskar och strumpor från Jofama samt godis från Parrots. Under middagen var det även utlottning av prylar som var skänkta av olika företag och privatpersoner.

Här ser vi delar av gänget som såg till att gästerna blev nöjda med kvällen.

Under eftermiddagen gästades församlingen av Gert Fylking och Marcus Birro som läste varsin dikt.


Kören bjöd på vackra julsånger

Jan Elfström, 2011-12-19

Modechefens favoriter

Jofamas skinnbyxor "Monique" är med bland modechefens favoriter i tidningen Daisy Beauty.Jan Elfström, 2011-12-18

Bloggat från Norge

Norska tidningen MAG:s chefredaktör Celine har bloggat om nya jackan Kenza 9 från Jofama by Kenza. Jackan kommer ut i butik i slutet på januari. Finns i färgerna svart och rött.

Klicka här för att läsa hela blogginlägget.
Jan Elfström, 2011-12-15


Mer Liza Marklund

För en tid sedan hittade vi en bild på författaren Liza Marklund med en tidigare design från samarbetet mellan Jofama och Lars Wallin. I senaste utgåvan av tidningen Hemtrevligt syns hon med ytterligare en jacka från kollektionen Lars Wallin proudly for Jofama.

Jackan på bilden är från höstens kollektion, och heter "Hailey Gold"

Jan Elfström, 2011-12-13

Höstinspiration - Backstage

Här kommer några sköna backstage-bilder från plåtningen som gjordes en kylig onsdagsförmiddag förra månaden. Ni kommer att få se mer av bilderna i Jofama´s höstkampanj 2012.

*Modellerna heter Sofia och Bekhar och ingår i Mika´s modellagentur.

*Hår och make-up fixades av Åsa Östergren.

*Stylingen fixade Carina Förne.

*Bakom kameran stod Magnus Ragnvid Chammon.


Jan Elfström, 2011-12-12

Jofamas julfest

Efter torsdagens Kick-off för modesäljarna samlades hela Jofama-gänget på Sankt Olofs Hotell & Krog i Malung för en trevlig julfest. Vi började med glögg i loungen, sen var det stora julbordet uppdukat. Det var många nationaliteter närvarande på en och samma gång. Våra representanter från England, Finland, Danmark, Norge och Sverige fick lyssna till härlig sång och musik av trubaduren "Boppen".Kvällens underhållare: Andreas "Boppen" Hedlund


Jofamas egna pausunderhållare: Jan Hedlund och Anders Gunnarsson drog av en låt på ett språk, som kan liknas vid finska:-)
 Jan Elfström, 2011-12-10

Party every day !

Styleby´s stylist Columbine Smille gillar skinnbyxan "Kenza Tights". Här ser vi hennes favoritstyling i senaste utgåvan av Elin Klings tidning Styleby.


 


Jan Elfström, 2011-12-07

Liza Marklunds garderob

Tidningen Your Life har i senaste utgåvan gjort en intervju med författarinnan Liza Marklund. Hon fotograferades där med sin privata jacka, som är modell "Nika Gold", ur kollektionen Lars Wallin proudly for Jofama.Jan Elfström, 2011-12-06

Idol-Robin klar för final

I fredags gick Robin Stjernberg vidare till Idol-finalen som kommer att sändas från Globen i Stockholm nästa vecka. Under ett av veckans framträdanden såg vi honom i svarta skinnjackan "Noah" från kommande kollektion Andreas Carlsson for JofamaHär är hans tolkning av David Guetta´s "Love Is Gone":


Jan Elfström, 2011-12-04

Efterlängtad comeback

De härliga tjejerna i Afrodite gör come-back i Melodifestivalen 2012 med låten "The Boy Can Dance".


Ovan: Gladys, Blossom och Kayo (i svarta skinnjackor från Jofama) omringar fotografen Peter Knutsson.


För tio år sedan vann de svenska Melodifestivalen med låten "Never Let It Go". Då såg de ut så här:Jan Elfström, 2011-12-02


RSS 2.0